با فرارسیدن سال تحصیلی جدید دست به دست هم دهیم تا فرزندانی موفق تحویل مدرسه دهیم
رعایت نکات زیر تا حدی به بهبود عملکرد فرزندتان در سال تصیلی جدید کمک خواهد کرد
برقراری رابطهی صحیح با دانش آموز :
بیان و رفتار والدین، آیینهای است که رفتار فرزندان را منعکس میکند
برنامهریزی:
نوشتن برنامهی واقع بینانه، شرط اجرایی بودن آن است
تغذیه :
تغذیهی مناسب از عوامل مؤثر در تقویت حافظه است
به منظور نظم بخشیدن به مطالعات فرزندتان، به کمک او یک برنامهی مطالعاتی منظم، واقع بینانه و قابل اجرا بر اساس یک هدف مشخص، تهیه کنید.
توقع نداشته باشید ساعتها مطالعهی مداوم داشته باشند. در شروع مطالعه میزان توجه و تمرکز بالا است و به تدریج کاهش مییابد. برای هر 45 دقیقه مطالعه، 15 دقیقه استراحت باید در نظر گرفته شود.
برنامهریزی به معنای پیوسته و مداوم درس خواندن و ترک فعالیتهای دیگر نیست. فرزند شما نیاز دارد ساعاتی را به فعالیتهای مورد علاقهی خود بپردازد.
برای بررسی ضعف دانش آموز و ارائه راهکار مناسب با او همفکری کرده، نیازها و توانمندیهای او را شناسایی کنید و با استفاده از تجربیات افراد صاحبنظر خدمات آموزشی و کمک آموزشی مناسب را انتخاب نمایید. ضمناً از پر نمودن ساعات مفید او با کلاسهای متفاوت بدون در نظر گرفتن شرایط جسمی و روحیش جداً خودداری کنید چون نتیجهای جز افت تحصیلی به دنبال نخواهد داشت.
اطلاعاتی از برنامههای آموزشی، کادر مدرسه و.... داشته باشید و روند تحصیلی او را از معلمین مدرسه جویا شوید.
با درک فرزندتان عزت نفس را در او افزایش دهید
با او رابطهی عاطفی و منطقی برقرار کنید. شرایط سنی اورا درک کرده و هرگز اورا با دیگر دوستانش مقایسه نکنید تا حس حسادت در او ایجاد نشود.
سطح توقعات خودتان را با تواناییهای عمومی و استعدادهای ویژهی او هماهنگ کنید. آمال و آرزوهای خود را به آنها القا نکنید.
موفقیتهای تحصیلی او را بلافاصله تشویق کنید. تشویق باید متناسب با فعالیت او باشد. در بین همسنالان ودیکران موفقیتهایش را گوشزد کنید.
به صحبتها و نگرانیهای او گوش فرا دهید و با راهنمایی درست و صحبت منطقی او را درست هدایت کنید.
به تغذیه فرزندتان اهمیت دهید
پیروی از الگوی غیر طبیعی و داشتن رژیم غذایی نا مناسب، میتواند منجر به ضعف و خستگی، نداشتن تمرکز و کاهش قدرت یادگیری شود.
توجه داشته باشید که فرزندتان پیش از رفتن به مدرسه حتماً صبحانه میل کند اما نه به میزان زیاد و حجیم چون سنگین شدن معده فعالیت ذهنی را کاهش میدهد.
مصرف مواد پر کالری مثل خوردن کیک، شیرینی و شکلات در وعدهی صبحانه، میزان تمرکز را میکاهد.
در هنگام مطالعه برای فرزند خود تغذیه نبرید. در فواصل بین مطالعهی دروس تغذیهای سبک (میوه، آبمیوه، بادام، گردو و...) آماده کنید.
با ما همراه باشید